Nem smoothie der mætter

Om det er corona-kilo, kæreste-kilo eller det altid har været sådan, så er jeg nok ikke den eneste, der har lidt ekstra på sidebenene. Ikke fordi, der som sådan er noget i vejen med det, men hvis man, som jeg, har et ønske om at smide dem, så kræver det mentalt overskud. 

Man kunne selvfølgelig godt gå på en af de utallige Quick-Fix kure a’la suppe-, nupo- eller 28 dageskuren, men tro mig, når jeg fortæller dig, at de sjældent virker. Jeg har nemlig prøvet dem! 🙂 Efter en lang periode, hvor mit mentale overskud har været på badeferie, er det nu vendt tilbage med en seriøs lækker tan og fornyet energi, og dét, sammen med tallet på vægten, der aldrig har været højere, har givet mig en kæmpe motivation til at komme de ekstra kg. til livs. 

Men jeg kender mig selv – ligeså motiveret jeg kan være til en start, ligeså hurtigt kan luften fise af ballonen, fordi det ikke går hurtigt nok, så denne gang prøver jeg noget nyt; Jeg spiser, hvad jeg har lyst til, men altid indenfor mit daglige kalorieindtag, og så vil jeg dele mit langsigtede mål op i delmål, og tage én dag af gangen.

Denne gang skal det nemlig lykkedes – og ved I hvad? Det tror jeg på, det gør.

Se også: Chiagrød med choko-banan

En af de ting, jeg er særligt glad for i tiden, er min morgensmoothie. Den er lynhurtig at lave, smager dejlig frisk og holder mig mæt i overraskende lang tid. Man kan lave den i utallige varianter og kun fantasien sætter grænsen. 

Til 1 stort glas eller 2 almindelige, skal du bruge:

En lille håndfuld frosne hindbær
En god håndfuld frosne jordbær
3 buketter frossen broccoli 
1/2 banan 
2 1/2 dl god æblejuice (eller vand) 
1spk. Chiafrø* (reklamelink) – Chiafrø hjælper til større mæthed

Det hele skal blot blendes sammen og kan nydes straks.
Er du til en lidt mere flydende smoothie, tilsætter du blot mere væske.

Velbekomme 🙂

Læs også: Vanille-chiagrød med æblekompot og granola

Læs også

Erotisk novelle: Daddy issues

Der er ikke mange biler på den nordjyske motorvej. Mit kundemøde sluttede heldigvis tidligere, end jeg havde regnet