Nortie Lingeri – Klædt på med frække intentioner

Indeholder reklame for Sinful.

Kender du følelsen af at se en mand og tænke: “Jeg ku’ godt” uden at have andet end hans udseende at bedømme ud fra? 

Det samme gør sig gældende den anden vej, hvor 54% af mændene i en undersøgelse rapporterer, at visuel stimulering er en afgørende faktor for, at manden oplever en kvinde som seksuelt tiltrækkende, hvilket hænger godt sammen med, at vi er bekendt med at mænd er langt mere visuelle end kvinder, hvis vi skal tro på videnskaben. Endvidere kan forskere bekræfte at:

Mænd tænder på frækt undertøj.

Selvom det for mange kvinder kan være en grænse der skal overskrides, da vi kan have en tendens til at føle os “for tykke” eller på anden vis “forkerte”, og lukker den med “det skal jo alligevel af”, så tror jeg personligt på, at det bliver nemmere når du først har set hans reaktion. Lad det være et ekstra pift der kommer som en overraskelse, på specielle dage, eller som dit våben mod hans manglende sexlyst. 

Her kommer 5 gode bud, som helt sikkert vil sparke benene væk under ham:

Nortie Liv Bundløs Blonde Body:

Forkæl dig selv og din partner med denne smukke blonde body, som jeg synes er et “must have” i skuffen. Med denne body vil du helt sikkert tænde en ild i din elskede og dig selv, når du iklæder dig i den sexede body, som er lavet i blød blonde kvalitet. Den flatterende body rammer din krop ind i bløde blonder og fremhæver dine former på den bedste måde. Igen er de bløde BH skåle og justerbare stropper med til at sikre dig en perfekt pasform, og med den bundløse detalje er der fri adgang til dine intime områder. Fuld pris 199.- er og kan købes her (reklamelink)


Nortie Vigdis Blonde Babydoll og G-Streng Sæt:

Dette sæt er til dig, der gerne vil vække interesse hos din partner, og er ideel til en forførende og fræk aften derhjemme. Den smyger sig flot om kroppen og er let transparent, hvilket skaber en fræk “see-through”-effekt. Det sexede blonde stykke over barmen giver et sensuelt look, som fortsættes op i to enkle stropper, der kan justeres for den perfekte pasform. Den bløde medfølgende g-streng følger let kroppen. Stropperne kan justeres, så g-strengen sidder behageligt og passer perfekt. Fuld pris er 169.- og kan købes her (reklamelink)


Nortie Thora Blonde Bodystocking Sæt Med Hofteholder:

Sættet består af en kropsnær bodystocking, med “see through” effekt, der komplimenterer din krop på bedste vis. og de justerbare stropper er med til at sikrer dig en perfekt pasform. Bodystockingen har en indbygget hofteholder, så du kan sætte det sidste sensuelle touch på dit look med et par smukke strømper, disse købes dog ved siden af. G-strengen har en åbning til vagina, så din partner har fri adgang til at stimulere dig. Fuld pris er 199.- og kan købes her (reklamelink)


Nortie Sif Bundløse Blonde Strømebukser:

Disse strømpebukser sætter prikken over i’et på dine outfits, hvor den bundløse effekt giver dig rig mulighed for at tage pusten fra din partner. 
De er strækbare, i et transparent netmønster og med feminine blonder, som smyger sig om benene og som afsluttes midt på låret og fortsætter op i en pikant hofteholder lignende afslutning. Fuld pris 59.- er og kan købes her (reklamelink)


Nortie Astrid Bundløs Blonde Catsuit:

Læg op til en erotisk aften i denne kropsnære catsuit, der er lavet i strækbart materiale, der sidder som smurt på kroppen og med et utal af frække detaljer. Denne catsuit har en overdel af feminine blonder, der afsluttes i en fræk bundløs detalje. De mønstrede strømper med bred blondekant holdes oppe af tynde bånd, der på elegant vis samler de to dele.
Fuld pris er 79.- og kan købes her (reklamelink)

Jeg håber at dette kunne vække din interesse eller på anden vis inspirere dig, men ikke mindst så håber jeg, at du kommer til at føle dig selvsikker og feminin, når du er pakket ind i blonder og sexet lingeri.

Opgrader din Nortie lingeriskuffe hos sinful.dk (reklamelink)

Læs også

Mine 7 podcast favoritter

For et lille års tid siden begyndte jeg at lytte til et par podcasts, men jeg må indrømme,

Erotisk novelle: Middag for to

Efter en herlig dag på stranden har vi planlagt en stille aften med hjemmehygge, der står på lækker

Pasta med kødsovs i fad

Denne skønne ret er en variation af den klassiske pasta med kødsovs; en farverig variant med smæk på