Erotisk novelle: Min røde passion

Det er ikke din fejl, det er jeg overbevist om.. Men på en eller anden måde er der et tilhørrelses forhold, eller er det en fascination? På en eller anden måde er det jo gensidigt.. Men hvad er det egentlig du er faldet for? Som andre har du underlagt dig min vilje, ja du nærmest slubre den i dig, den nærmest nærer dig!

Overfladen på de mørke brosten ser nærmest lakerede ud af den faldende regn, fra tidligere på aftenen. Jeg er på vej hen til vores aftalte mødested, går min stille gang under de gamle gadelygter der blidt oplyser din silhuet på vej hen imod mig. Kan se i det gullige bløde skær, at du indtil nu har gjort som jeg har sagt. Sort lang frakke der går ned til lige under dine knæ, sorte laksko, matchende rød læbestift som er krydret med dit lange sorte hår. Tanken om hvad der kan gemme sig under den frække får det allerede til at røre sig i mit indre. Overrask mig havde jeg sagt, så det forventer jeg..

Et smil breder sig over dit ansigt, da vi mødes i stilhed og står helt tæt. Du bøjer længselsfuldt nakken tilbage og læner ansigtet hen mod mit. Irritation farer dog igennem mig, for her er det mig som forlanger og dermed belønner! Min hånd griber fat i dit hår på baghovedet og tager fat. Et gisp forlader dine let adskilte læber og et øjebliks forskrækkelse viser sig i dine øjne. Du skal vide det er mig som har kontrollen, det er dog som om du bevidst prøver mine grænser af! Men det er også som om du ved at det pirrer mig.

Med en fast hånd i dit hår, og den anden rundt om livet, trækker jeg dig tæt ind til mig. Med dine læber tæt mod mine kan jeg mærke dit længselsfulde åndedrag. Jeg presser mine læber mod dine, slubre din eftergivenhed i mig og nyder din respons  i et heftigt kys. I bund og grund kan jeg ikke ligge bånd på mig selv, det som om en indre vilje tager over.

Din varme, den stiger op igennem dig.. Øjnene ser længselsfuldt på mig, afventende, længselsfulde og fyldt med lyst, og noget nærmest umætteligt. Kroppen skælver i længsel imens dine hænder har godt fat i min frakke, ved ikke om det er for ikke at miste fodfæste, eller fordi du ikke vil give slip på mig.  

Jeg slipper taget i dig, det er ikke meningen vi skal være her.. bestemt tager jeg dig ind igennem nogle gyder iblandt de gamle huse. Målrettet bevæger vi os af sted, stopper dog op i et hjørne, hvor jeg har mulighed for at sætte dig op på en forhøjning. Svagt oplyst kan jeg nyde dig, lade mit blik vandre ind under den varme frakke, du skuffer sjældent, og heller ikke denne gang. En pikant lille blodrød trusse prøver desperat at skjule din fisse, og dine bryster holdes oppe af en half-cup bh der så smukt passer til trusserne og blotter dine stive brystvorter. Yndefuldt rækker slet ikke som en beskrivelse her..

Kysser dig blidt og kærligt – min måde at sige “du har gjort det godt”. For det har du, en fryd for øjet, alt sammen for mig. Normalt vil jeg lade dig sutte min for længst stive pik, men med den hånd på din hals presser jeg bestemt dit hoved bagud, villigt følger du dig med og ser op. Jeg sætter mig på hug mellem de spredte ben og flytter trusserne til side, imens jeg holder på din hals og blåtligger din glatte våde fisse, som bare afventer at blive brugt. Jeg har brug for at smage dig, lader min tunge vandre rundt på klitten og i dit indre som efterlader et strejf af noget sødt, imens din krop flekser i en orgasme.

Dit åndedrag er tungt og varmt, dine læber og tunge tager imod min mund, uberørt af dine safter. Det som om du suger til dig af forkælelse. Kærligt og bestemt tager jeg fat i håret på dig igen, følger dig det sidste vej igennem gyden og ind i den mørke lille park omkranset af byhuse, en lille perle gemt af vejen. Jakken står stadig åben, lader omverdenen vise hvor heldig jeg er, trods vi er alene.

På sin vis gør det mig både sur og glad, en ambivalent følelse.. Jeg vil dig jo egentlig kun godt, men samtidig hader jeg dig for at tærer på mig, som om du ophæver dig selv under min behandling. Sætter dig bestemt op på det eneste bord i parken, underlivet godt ud mod kanten, beder dig om at ligge dig ned, hvilket er de eneste ord der indtil nu er blevet sagt. Villigt ligger du ned og lader nattehimlen se din blottede krop, og med et smil på læben og lukkede øjne griber du fat i bordkanten.

Med dine spredte ben i mine, lader jeg min pik glide op i dig, omkranset af dit indre banker jeg pikken ud og ind. Her handler det ikke om sød sex, det er ren knepperi. hurtigt og bestemt med pikken helt i bund op til roden. Selvom dette er til min nydelse, nydelsen af din fisses rytmiske forkælelse af mig, så der ingen tvivl om at du slubre oplevelsen i dig, med en hånd på din mund må jeg holde din larmende stønnen tilbage. Umættelig tager du imod min pik og kvitterer med små ryk der følger min rytme. Trækker mig til sidst ud og lader min sæd sprøjte ud over din fisse og mave, malker pikken tom for sæd, som om det vigtigste er at give dig alt hvad jeg har. Glinsende ligger du der, trækker vejrer ind og ud, men en mave der følger hurtigt med. Et syn for guder er du, velsignet af mig. Med pikken får jeg noget sæd hen til åbningen af din fisse og lader pikken glide op en sidste gang.

Trækker mig ud igen og pakker pikken væk, giver dig et lille klask på kinden med flad hånd og tager fat i hagen på dig. Et inderligt kys er enden på vores møde, hvorefter jeg efterlader dig blottet i parken og skynder mig væk.

Røvhuller har det jo med at blive husket, og jeg vil frydes over at have formet dig til den du er.


Læs også novellen: På cafeen

Læs også