Erotisk novelle: På cafeen

Jeg træder ind på caféen. Kigger mig omkring blandt de små båse. Aller længst væk ser jeg hende. Hun sidder og vinkler fra en bås. Hun har selvfølgelig fundet den, der ligger længst væk.

Solen skinner og den næsten leger i hendes lange røde hår, som sidder hun der, alene, og venter. Jeg går roligt hen til hende. Præsenterer mig: ”God dag. Jeg tror, du venter på mig. Jeg er Mr. D”

Hun virker lidt nervøs, da hun nærmest springer op.

”Ja.. Ja, Det gør jeg” får hun fremstammet. ”Jeg hedder Mette…”

Jeg løfter min hånd let og stopper hende. ”Jeg ved det. Kom sæt dig. Må jeg byde dig på noget?” Mit spørgsmål bliver hængende i luften. Hun virker mere nervøs, nu da vi har sat os. Jeg kigger hende dybt i øjne og smiler lidt skævt. ”Træk vejret. Træk vejret dybt ned i maven”

Hun lukker øjne og forsøger at styre sin vejrtrækning. Hun puster tungt ud og hendes skulder falder lidt. Hun er smuk, som hun sidder der i sin lyse og lette sommerkjole. Hendes lange røde hår, hænger løst ned over hendes skulder. Hun smiler, så hendes smilehuller kommer frem. Sødt. Hun er ikke bare smuk. Hun er også charmende.

Vi snakker om løst og fast. Hun falder lidt til ro, mens hun leger med sit hår. Fanger mit blik. Kigger væk. Hun sidder med hendes solbrune ben krydset, men de peger hen imod mig. Hun virker til at ville sige noget. Noget som hun ikke tør sige højt. Jeg afbryder hende. Smiler. Læner mig frem imod hende, og spørger: ”Hvorfor var det at du begyndte at skrive til mig?”

Hun rødmer. ”Jo. Altså. Ser du.” Hun slår blikket ned og forsætter: ”Altså jeg kan jo lide de billeder jeg ser på din Instagram, men….” Hun tøver. Som om der er noget, hun ikke kan få sagt. Jeg smiler og spørger: ”hvad kan du godt lide ved dem?” Hun rødmer endnu mere. Hun sidder uroligt på stolen. Hun kigger ned. ”De tænder mig” får hun fremstammet. Jeg smiler.

Hun kigger op og fanger mit blik. ”Gør det mig til en slem pige?” ”Nej, på ingen måde. tværtimod” Svarer jeg hende og forsætter: ”Det gør dig til en nysgerrig pige.” Hun smiler forlegent. ”Hvad er det, der tænder dig, ved mine billeder?” Spørger jeg. Hun får fremstammet: ”Det hele” Jeg smiler og forsætter: ”Ja, okay. Lad mig spørge på en anden måde. Hvad vil du gerne have at jeg gør ved dig?”

Hun kigger sig lidt rundt. ”Jeg vil gerne have, at du binder mig. Tager mig og bruger mig, som du har lyst til.” ”Aha, jeg forstår” svarer jeg, smiler og spørger: ”Er du tændt lige nu?” ”Ja” hvisker hun og kigger genert ned. Jeg læner mig helt hen til hendes øre. ”Er du våd?” Hun nikker. ”Tag dine trusser af” Hun letter først den ene balle, så den anden, mens hun elegant krænger sine trusser af. Hun lægger dem i min fremstrakte hånd. De er meget fugtige. Jeg lægger dem i inderlommen på min jakke. ”Må jeg røre dig?” Hun bider i sin underlæbe og nikker. Jeg lægger min hånd på hendes lår. ”Godt, fortæl mig så, hvad du vil have, at jeg gør ved dig.”

Mens hun fortæller, glider min hånd op til hendes glatte fisse. Hun er drivvåd. Mine fingre glider let ind i hende. Mens hun skiftevis fortæller og stønner let. Jeg finder hendes klitoris og kæler for den. Hun griber fat i min arm. Hendes øjne er lukket. Hun fortæller ikke mere. Hendes vejrtrækning er overfladisk og urytmisk. Hun klemmer sammen om min arm. Jeg spørger: ”Skal jeg stoppe?” Hun bider i sin underlæbe og ryster på hovedet. Så jeg fortsætter med at kæle for hendes klitoris. Hun spjætter lidt med benene. Hele hendes krop er spændt. Hun holder vejret. Jeg hvisker i hendes øre: ”Kom. Kom for mig.” Spænder endnu mere op i kroppen. Hun gisper let efter vejret og kommer så, i en næsten lydløs orgasme.

Hun læner sig tilbage i stolen. Rød i kinderne og med små svedperler på panden. Hun smiler og siger: ”tak”. Jeg smiler. Tager en serviet og tørrer mine fingre, imens jeg læner mig tilbage i stolen og siger: ”Du kan jo godt. Fortæl mig så hvad du havde i tænkerne” Hun smiler afslappet og nu flyder ordene mere frit fra hendes smukke fyldige læber.

En times tid senere, rejser vi os og går ud på gaden. Det er ved at blive til en varm og smuk sommeraften i København. Vi krammer og siger på gensyn, inden vi går hver vores vej. Jeg smiler. Foran mig ligger der en lang nat.


Læs også novellen: På hotelværelset

Læs også

Ramen suppe med kylling og grønt

Ramen suppe; nemt, lækkert og fyldt med smag og kraft.Jeg eeelsker nudelsuppe, især når der er knald på