Risengrød lavet i ovn

Jul er lig med risengrød, ikke sandt? Og gerne masser af det! Jeg kommer derfor med lidt af et lifehack til alle risengrød fans; risengrød tilberedt i ovn. Jep! Det er muligt, og det betyder, at du kan lave en risengrød, der passer sig selv i ovnen det meste af tiden, så du slipper for at røre og ingenting brænder på – DET er smart! Jeg skal gerne indrømme, at der allerede er lavet risengrød en del gange i år, efter jeg fandt ud af det her.

Risengrøden her smager præcis som vi kender den, og tar en lille time fra start til slut – kun 15 min af det, er reel røretid, resten af tiden kan du slænge dig i sofaen med ungerne, eller ordne lektierne 😊

Håber I kan bruge tippet 😊

Til 4 pers skal du bruge:

  • 300g grødris
  • 6 dl vand
  • 1/2 tsk salt
  • 1 tsk vanillesukker
  • 12 dl mælk

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 125 grader varmluft.
Put grødris og vand i en gryde, og kog det op i 5 minutters tid. Tilsæt salt, vanillesukker og mælk og kog yderligere 10 min under omrøring. Put låg på gryden og sæt den i ovnen, hvor den koger videre 35-45 min. Tjek efter de første 35 min om den er som du ønsker; er den for tyk så tilsæt mere mælk og er den for tynd så lad den stå i ovnen lidt længere.
Når den er tilpas serverer du med kanelsukker og smør 😍

Læs også: Konfektkugler med baileys og kaffe

Læs også

Jeg er træt af hendes succes

“Åhhh hvor er jeg bare træt af, at se på hendes succes og perfekte liv.”Er det tanker der

Lækker sommerdessert

Denne lækre sommerdessert er et bud på en sundere dessert, som udover sommer kan spises hele året. Den

DIY: Opsats til krydderurter

Kender du det… Det er lækkert vejt, fuglene kvidrer og I skal grille med svigerfamilien til aften. Men