Panini, 3 varianter

Jeg er vild med panini! Super simpelt, hurtigt, lækkert og indbydende… Panini består i bund og grund af 2 stykker brød med fyld efter smag, som lige puttes et par minutter i toasteren/paninigrillen, steges på grillpanden eller ristes på brødristeren. Det er intet mindre end den perfekte sandwich, med et utal af variationsmuligheder, som kan spises på alle tider af døgnet. Jeg giver jer herunder 3 variationer, som er virkelig lækre, fulde af smag og endda relativt sunde. Have fun! 🙂

Paninini med kylling, mozzarella og tomat (1 sandwich)

  • 2 skiver groft brød
  • Lille håndfuld frisk spinat
  • 2 skiver kylling (eller skinke)
  • 1/2 frisk tomat i skiver
  • Mozzarellaost i skiver

Panini med grøn pesto, avocado og mozzarella (1 sandwich)

  • 2 skiver groft brød
  • 2 spsk grøn pesto
  • Lille håndfuld spinat
  • 1/2 avocado i skiver
  • Mozzarellaost i skiver

Panini med rød pesto, chorizo og soltørrede tomater (1 sandwich)

  • 2 skiver groft brød
  • 2 spsk rød pesto
  • Lille håndfuld spinat
  • 1 skive ost
  • 3-4 skiver chorizo
  • 1/2 avocado i skiver

Panini med hhv. kylling, mozzarella og tomat og panini med grøn pesto, avocado og mozzarella.
Panini med rød pesto, chorizo og soltørrede tomater.

Tilberedning

For alle 3 varianter gælder det, at du blot putter fyldet i din panini og derefter griller/steger den til den er sprød og gylden. Du kan skifte spinaten ud med lige det salat, du ønsker; fx rucola eller blandet salat. Og af ost vælger du bare det, du bedst kan lide. Det kunne også være parmesan, emmentaler eller en helt almindelige skive Klovborg 🙂 I det hele taget går det sjældent galt med panini, uanset hvad du putter i, hvilket jo er genialt! 🙂

Læs også

Erotisk novelle: Chefen

”Kommer du ikke forbi?” Teksten i SMS’en er kort, præcis og ikke til at misforstå. Tonen er meget

Elitediplom i planlægning

Den sommerdag hvor jeg troppede op uden sko var der sket en drejning i mit liv. End ikke et elitediplom i planlægning kunne have forberedt mig.