Pastaret med kødboller og champignonsovs


Super lækker hverdags smovs i aften? Så er svaret her:
Kødboller i champignonsovs med pasta – mums for en lækker omgang. Champignon og fløde er jo som bekendt et match made in heaven… Kombiner det med møre, smagfulde kødboller og pasta og du har et herligt comfort food agtigt måltid 😊 Sådan et rigtigt hyggemåltid under tæppet og helt perfekt her til efteråret.
Retten er nem at lave og kan være klar på bare 30 minutters tid. Et godt bud på en lækker weekendmenu eller en luksus hverdagsret 👌🏻

Til 4 pers skal du bruge:

Kødboller

  • 500 g hakket grisekød
  • 50 g lyst brød
  • 1 lille løg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 25 g parmesan, fintrevet
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk peber
  • 1 tsk oregano
  • 1 tsk basilikum
  • 1 æg
  • 1/2 dl mælk
  • smør til stegning

Champignonsovs

  • 250 g champignon, renset og skåret i skiver
  • 1 løg, finthakket
  • smør til stegning
  • 5 dl fløde
  • 1 grøntsagsbouillonterning
  • 25 g revet parmesan
  • salt og peber

Desuden

  • 400 g fuldkornsspaghetti
  • hakket persille til servering

Sådan gør du:

Sæt pasta til kogning.

Rør alle ingredienser til kødbollerne sammen og lad farsen trække, imens du skærer champignon i skiver og hakker løget – læg grøntsagerne til side.
Form nu kødboller af farsen og steg dem i smør på en dyb pande. Tag de brunede, gennemstegte kødboller af varmen og tilføj i stedet champignon, løg og lidt ekstra smør til panden. Svits til løgene er bløde og champignon reduceret i størrelse.
Tilføj fløde og bouillonterning til panden, rør alt godt sammen, lad simre 5 minutter og smag til med salt og peber.
Dræn pasta for vand og vend i panden sammen med kødboller. Server med et drys persille 😊

Læs også

Erotisk Novelle: Gaven til Mr. A

Fantasien var deres, men gaven blev hans. Hun holder hans mørke, skaber lyset – når de sammen går

DIY: Lanterner af genbrugsglas

Sommeren går langsomt på held, dagene bliver kortere og aftenerne mørkere. Det er tid til HYGGE! og hvad