Sådan får du ham til at committe!

Dig og din flirt/semi kæreste har datet i 2 måneders tid i ses ret tit 3-4 gange om ugen og det hele virker rigtigt dejligt. Tiden går og du er for længe siden holdt op med at se andre mænd ( desværre). Du tænker på hvornår du skal møde hans forældre, venner og hvornår han skal møde dine forældre og venner. Inde i dit hoved er i for længst forbi dating stadiet og du venter spændt på at han og dig snart skal have “The commitment talk”.

Der hvor det går galt….

Du har besluttet dig for at du kan lide denne her fyr… sådan virkelig virkelig meget – og det er præcist her det går galt….Du prøver så meget at få denne fyr til at kunne lide dig. Du sender ham flere billeder af dig selv, skriver til ham rigtigt mange gange – når du står op, når du går i seng og hver gang du har skrevet og han ikke skriver tilbage er du ved at gå ud af dit gode skind. Du skal virkelig tage dig sammen for at lade din tlf. være i fred… – du bruger så meget energi på ham inde i dit hoved og har faktisk svært ved at koncentrer dig om meget andet end at se på din tlf hvornår du får den næste besked.

Det er her Begrebet du giver ham dit hjerte kommer ind. Du har besluttet dig for at du kan lide ham, derfor stoler du blindt på ham og du fortæller ham om alle dine følelser for ham. Du investere i ham morgen middag og aften og er helt opslugt af ham. Du føler pludselig ikke du kan leve uden ham og uden hans bekræftelse.

Fornuft vs følelser ..?

Når vi bliver tiltrukket af et andet menneske, har vi så ufatteligt svært ved at styre vores følelser – og helt ærligt det skal vi sku heller ikke altid, men hvis vi mærker det mindste i vores hjerne der siger at ” hey hvorfor hører jeg ikke så tit fra ham længere” eller nu har jeg sendt 7 sms over 3 dage og stadig intet hørt – så er det ligesom her at vi skal styre os og trække investeringen helt tilbage og ikke lade vores følelser løbe af med os. Holde os til facts, ikke forestilling, ikke undskyldninger eller andre små forklaringer vores hjerne så gerne vil komme med for at forklare vores blødende hjerte… at alt er ok! – Men alt er jo ikke ok når du intet hører fra ham i 3 dage og i plejer at skrive sammen hver dag – wake up girl….

Så når vi er vilde med ham og investere alt vi har i ham og han slet ikke følger med er det han mister interessen. Husk på at kvinders følelsesmæssige hjerne er ca 7 gange større end mænds. Det tager meget længere tid for en mand at få samme følelser for os som vi har for ham – så når du mærker du er forelsket må du sørge for at i følges ad – ellers risikere du at han mister interessen for dig.

Nogen vælger at investere alt deres tid, deres penge, deres kroppe, de har sex med denne person fordi de virkelig godt kan lide ham – måske vælger du at introducere ham for din familie, børn og dem du holder af – men du får intet tilbage. Du er nød til at holde lidt øje med hvad du giver ud skal komme igen.

Mit råd til dig – sådan får du ham til at committe:

  1. Aldrig invester mere i ham end han gør i dig
  2. Seriøst i krig og kærlighed gælder alle kneb – hvis du usikker så spørg ham..? hvad har du at miste..? – hvis det er en afvisning ville den komme før eller siden og husk at den afvisning ikke har noget med dig at gøre det er inde i ham.
  3. Hvis du er usikker på hans signaler – træk dig et skridt tilbage og afvent og se hvad han gør – sådan får du hurtigt syn for sagen om han er villig til at commite eller ikke
  4. I starten er du nød til at holde lidt øje med hvad du giver til ham og hvad du får tilbage. Bare fordi du er tiltrukket af ham skal du ikke investere hele dig
  5. At du investerer fuldt ud vil aldrig få en mand til at committet til dig – tværtimod det viser ham at du er til rådighed 24/7 og vil gøre alt for ham – når han får det på fornemmelsen vil han måske misbruge dig og behandle dig dårligt..
  6. Det eneste der får nogen til at committet for real er hvis han mærker at han også skal investere noget for at for dig – det er her udtrykket komme igen – keep your standards og dont sell yourself to short – og what comes easy goes easy.
  7. Derfor er jeg ikke fan af udtrykket “jeg giver dig mit hjerte” – nej du kan få lov at besøge mit hjerte og andre rum indeni mig afhængig af hvor meget du har investeret i mig ..? Noget for noget – alt er en handel – jeg ved godt du måske hader disse udtryk men prøv dem bare for en måned og du vil se kæmpe forandring i dit kærlighedsliv.
  8. Lad være med at give ham alt på første date – her taler jeg om lad være med at fortælle ham hele din livs historie og at have sex med ham på første date kan både være godt og skidt – hvis du har på fornemmelsen at han er ude efter sex så ville jeg ikke gøre det på første date. Tricket er at hvis han er nok sammen med dig vil han forhåbentligt blive tiltrukket af din personlighed mere end det sexuelle som vi alle ved tager et halvt minut at finde på Tinder. Så for at få ham til at committe vis ham hvem du er, vis ham hvilket fantastisk liv du har, hvor passioneret et menneske du er, du har en stor vennekreds, træner, spiser sundt, dyrker dine børn og din familie, dyrker din krop, dit mind set eller hvad du nu elsker og interesseret dig for. Du skal ikke være tilgængelig hele tiden for ham.
  9. Når du møder en der invisterer i dig får han mulighed for at få adgang til mere og mere i dig. At vide hvornår du skal investeret og holde igen er nøglen til at få ham til at committe.
  10. Mit sidste råd er at bruge så meget tid sammen med ham som muligt uden at du er for tilgængelig – for en undersøgelse har vist sig at jo mere du er sammen med et andet menneske du har følelser for jo mere vil i blive tiltrukket af hinanden. Når du første mærker han er vild med dig så sæt din dronning på spil og træk dig en smule – pludselig er du ikke så tilgængelig længere, sender ikke så mange sms længere og har så meget du skal i dit liv – så skal du se hvordan han comitter og søger dig.

Jeg håber du kan bruge nogen af ovenstående råd. Jeg har selv prøvet mange af rådende og ved at de virker. Men mest af alt pas på dig selv, lyt til din intuition og følg din hjerne i kærlighedens spil. Dit hjerte vil så gerne elskes og det så lækkert men du kan ikke gå og give dit hjerte til alle mulige for at blive elsket. Elske dig selv først og højst så vil andre også elske dig.

Du er noget helt særligt invester i dig og dit liv og så skal du se hvordan mænd vil finde dig interessant – alle mennesker vil gerne være sammen med spændende mennesker. Find et forbillede og læn dig op af hende det kan være hvem som helst – Madonna, Julia Roberts, Marylin Monroe eller hvem du kan lide som kvinde se hvordan hun gør det og tænk sommetider på ville Julia skrive nummer 5 sms uden at have fået en retur gennem en 3 dage – nej vel! – sommetider kan det være svært hvem vi skal lade styre vores hjerte eller vores hjerne – mit råd til dig er at lade begge styre til en start og hvis du mærker det mindste tager din hjerne lige over for en stund.

Hvis du vil have hjælp til at få lagt en kærlighedsplan så kontakt mig. Jeg hjælpe dig med at tiltrække din næste kæreste, eller hvis du har udfordringer med din nuværende flirt, kæreste eller mand kontakt mig gerne for en uforpligtende samtale. Så kan vi se om du har lyst til at komme ind til mig og få yderliger råd og vejledning til at få den kærlighed du fortjener.

Læs også

Er du ærlig?

Har du modet til at være ærlig overfor din partner? Når du har sex med din partner, har

Erotisk novelle: En anden verden

Jeg smider nøglerne på bordet og smækker hoveddøren i med den ene fod, imens jeg tager jakken af.

Til ham: 4 frække adventsgaver

Julen står for døren, og det betyder, at det er på tide at tænke på årets adventspakker, hvor