Sådan tænder du din mand

Kære kvinder,

Når I skal tænder os mænd, så er det første I skal forstå, at vi fungerer anderledes end jer. Mænd har en fantastisk evne til at fokusere. Fokusere på en ting af gangen. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores synsfelt, som er smallere, sammenlignet med kvinder. Når vi interagere i en samtale, så er der i gennemsnit 8 punkter i vores frontallap, der aktiveres. I modsætning til jer fantastiske kvinder, hvor der er mindst 16 aktive områder. Dette betyder også at vi ikke kræver at der er støvsuget og opvasken er taget, før vi kan kaste os over jer og dyrke fantastisk sex med jer. Vi kan lukke alt andet ude, og bare nyde jer i øjeblikket.

Så kære, skønne, dejlige, fantastiske kvinder; Hvis du skal tænde din mand, så skal du spore hans opmærksomhed hen på sex og på dig. Hvis han er stresset på arbejdet, er psykisk utilpas, eller blot lidt nede for tiden, så er det din opgave, som hans kvinde, at få ham til at tænke på sex og styrke hans selvværd.

Husk altid at tale om tingene konstruktivt og løsningsorienteret (det kan vi mænd godt lide). I stedet for at skrige: ”HVORFOR HAR VI ALDRIG SEX MERE?!?” Det er ikke videre konstruktivt og spørgsmålet i sig selv, fører tankerne hen på alt det, der er årsagerne til at I ikke har sex. Så fokuserer han mere på det, og banker sig oven i hovedet. Enten vil han bebrejde dig, eller endnu værre ham selv.

Prøv i stedet for at spørge ham, hvad der skal til for at I får mere gang i jeres sexliv. Spørg ham, hvad du, som hans kvinde, kan gøre for at give ham mere lyst til sex.

Punkt 1: Anerkend ham

Alle elsker at få ros og anerkendelse. Også din mand. Også selvom han ikke giver udtryk for det. Fortæl ham at du synes han er sexet. At han er lækker. Ikke fordi han gør noget, men fordi han er ham. Ham du vil have.

Fortæl ham at han tænder dig.
Du vil nok blive overrasket over, hvad det vil gøre ved en mand at høre, at han tænder sin kvinde.

Hvis du ikke mener at du kan gøre det, hvad laver du så sammen med ham? Du er jo faldet for ham på et tidspunkt. Lad nu være med at forvente at det vil være lige som i starten af jeres forhold, for 5 år siden.

Jeres forhold har forhåbentlig udviklet sig siden. Han har udviklet sig, og det har du også. I er måske kørt fast i en daglig rutine og trummerum. Men jeres fortid, behøver ikke være det samme, som jeres fremtid. Men det kræver handling og øvelse. Se det her som om at I (du) øver jer, på jeres fremtidige forhold. Det er okay at fejle. Så længe at I lærer af jeres fejl, og hellere fejle hurtigt, end at fejle sent.

Punkt 2: Få sporet hans tanker ind på sex

Han kan ikke læse dine tanker, det er der ingen der kan. Så hvorfor er det at du bliver ved med at forvente det af ham?
Fortæl ham i stedet for hvad du har lyst til. Hvad der tænder dig. Fortæl ham hvad han gør, som tænder.

Hvis I ikke har haft den snak før, eller det er lang tid siden, så kan det godt være du lige skal vente lidt med at fortælle ham at du vil gennemkneppes af hele hans fodboldhold på en gang, din voldtægtsfantasi eller at du tænder på at kneppe ham med en strap-on dildo. (Ja, der er kvinder, der fantaser om den slags)

Men du vil nok blive overrasket positivt over hvordan han reagerer, når du fortæller ham om hvad du fantaser om. Start med noget lidt let, så som at du gerne vil bindes. Hvis det er svært at sætte ord på, at kan du vise ham billeder. Du er også meget velkommen til at bruge billederne på min instagramprofil: My_Dirty_Mind_DK

Punkt 3: Talk dirty to me

Dette er nok det, man kalder en personlig favorit. For mig er der ikke noget mere sexet, end en smuk kvinde, der tigger mig om at jeg knepper hende. Ja, jeg vil have at du bruger de ord. ”Knep mig”

Fortæl ham at du elsker hans pik, imens du kærtegner den, uden på hans bukser. Hvisk ham i øret, hvad du vil have at han gør ved dig. Du læste punkt 2, ikke? For en mand er der ikke noget mere sexet og bekræftende, end at vide at man tænder sin kvinde.

Punkt 4: Tænd ham visuelt

Aka ”be his personal pornstar”. Der er ikke noget mere ophidsende for en mand, end at mærke at hans kvinde tænder på ham. Også når han ikke er i nærheden. Jeg håber, du er begyndt at fange teamet.

De fleste mænds primær verdensopfattelse, er visuel. dvs. at vi fokuserer og reagerer helt naturligt på det det vi ser. Det er også derfor porno er så populært blandt mænd.

Jeg ved godt at dette kræver en høj grad af tillid at dele nøgenbilleder af sig selv. Især, hvis jeres forhold er nyt. Men hvis han forstår den tillid du viser ham og respekterer dine billeder, som en personlig gave, fra dig til ham. Så er det her guld værd for jeres sexliv.

Desværre tror mange mænd, at dette også gælder den anden vej. Det er derfor får du dickpics. På vegne af mine medmænd: Undskyld!

Men forstil dig at du igennem hele dagen har sendt ham frække beskeder og billeder. Han er overtændt, når han kommer hjem. Han kan ikke tænke på andet end sex (Du læste godt indledningen, ikke? Ellers læs den lige igen.) Han flår tøjet af dig, når han ser dig, presser dig op ad væggen og han gennemknepper dig!

Du vil kunne mærke hans begær og lyst.
Han er fuldkommen ligeglad med opvask, tøjvask og støvsugeren. Han må bare have sin kvinde nu!

Punkt 5: Lingeri

Der er ikke noget mere end sexet, end kvindekroppen. Ja, jeg ved godt at der findes nogen mennesker med andre præferencer. Og det er helt okay med mig, dem skal der være plads til. Men lige nu, er det mig, der har ordet, og derfor er det mig, der bestemmer her. Kvinder er det mest sexede i verden.

Det sorte lingeri, er en klassiker. Det går du sjældent galt med. En smuk kvinde, med sorte selvsiddende strømper i et par sorte stiletter, en lille sort blonde trusse og BH’en, der matcher.

Og lige inden du kommer med alle dine undskyldninger om din krop og dårlige selvværd: Kære kvinder, vi elsker jer! Vi elsker jeres kroppe. Vi er ligeglade om du har taget et par kilo på, eller om du syntes din røv ser stor ud i den kjole. Faktisk er vi nogle, der tænder på en stor røv. Og de bryster, du syntes er for små? De er fantastiske!
Det mest sexet på en kvinde, er det hun har imellem ørerne. A Dirty Mind 😉

Hvilket bringer os til punkt nummer 6.

Punkt 6: Tænk på sex!

Men hov Mr. D sagde du ikke tidligere at mænd ikke kan læse tanker? Jo, det gjorde jeg, og det kan vi stadigvæk ikke. Men dette er det bedste råd jeg nogensinde har fået: Vores underbevidsthed arbejder hele tiden, uanset om vi vil det eller ej. Det vi tænker på, påvirker vores adfærd og de små signaler vi udsender. Det påvirker sikkert også de hormoner og feromoner vi udskiller. Det opfanges alt sammen af modtagerens underbevidsthed. Og så….. Well you get my point 😉

Til sidst, en lille bonus

Ja, jeg ved godt at jeg lovede dig 6 punkter. Men Mr. D forsøger altid at give lidt mere, end først lovet.
Dette er nok, der man ville kalde en personlig præference, hvis du vil tænde Mr. D. Sæt dig på knæ foran mig, kun iført dit sorte lingeri. Stræk dine hænder, med halsbåndet, ud imod mig og bed mig om at kneppe dig.

You are now in for a ride 😉

Tak for at du ville læse med.

De bedste hilser
Mr. D

Læs også: Novelle: På hotelværelset

Læs også

DIY: Lav din egen blomsterboks

Valentinesday nærmer sig, og selvom det er en dag, der deler vandene, er der aldrig noget forkert i