Samarbejde

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder og bannerannoncering på La Chika, er du også mere end velkommen til at henvende dig på ovenstående informationer.

Adresse

Udtalelser

Australian Bodycare

Hos Australian Bodycare lægger vi stor vægt på troværdighed. Vi har igennem de sidste par år arbejdet sammen med en stor mængde influencers, og nogle har bidt sig særlig fast hos os end andre. Det er blandt andet Trine, som med stor loyalitet og engagement har fortalt sine følgere om vores produkter. Hun fortæller meget troværdigt om produkterne, og hendes passion for vores brand brænder naturligt igennem. Vi kan helt sikkert anbefale Trine til andre brands der ønsker at nå ud til deres målgruppe igennem de sociale medier. Tak for et godt samarbejde / Betina Lauridsen, Australian Bodycare.

Lindberg Signature

Trine er eminent til at forstå mit meget feminine univers, og formidler det vi står for så fint. Udover at være en utrolig dygtig og engageret ambassadør, er hun også et ualmindeligt behageligt menneske at lave forretning med. Vi har efterhånden lavet flere ting sammen, og forhåbentlig kommer der mange flere. / Betina Lindberg, Lindberg Signature.

Goodiebox

Goodiebox handler om forkælelse og kærlighed til hinanden og sig selv. Trine Kofoed har været en fantastisk frontfigur for vores beauty community og bidrager med smukke billeder og en dejlig personlighed! Vi takker for godt samarbejde <3 / Nanna Tofte, Team Goodiebox.

Design By Witt

Mange tror at man som blogger eller influent, bare skal tage et tilfældigt billede og skrive en hurtig tekst, men det er langt fra tilfældet. Derfor kan det være svært at finde dygtige og professionelle folk, der viser ens produkt og brand den passion og begejstring man selv rummer. Vi har arbejdet tæt sammen med Trine siden hun selv startede op, og vi er dybt taknemlige og absolut HAPPY HAPPY for den service hun yder. / Martin Witt, Design By Witt.

Uniquelook

Stor anbefaling fra os. Vi har efterhånden arbejdet sammen med Trine flere gange, og hver gang er vi blevet imponeret over hendes professionelle måde at arbejde på. Hendes altid venlighed og imødekommenhed. Vores forventninger til samarbejdet er altid blevet indfriet, og mere til. Vi kan på det varmeste anbefale alle at lave et samarbejde med Trine <3 / Helle, Uniquelooks.

BY IC

Det har været en fornøjelse at samarbejde med Trine! Trine har skabt en masse trafik til vores hjemmeside i form af skønne billeder og fantastisk omtale. Jeg vil anbefale Trine til alle som kunne bruge en hjælpende hånd på sociale medier. / BY IC

Ønsker du et samarbejde?

Kontakt mig gerne helt uforpligtende!