Erotisk novelle: Forladt i Suiten

Tristheden havde sat sig i hendes krop, hun vidste ikke hvad hun følte, hun smilede, men var samtidig øm og trist. En anderledes kombination. Hun mærkede længslen efter at blive samlet op. Var dette sub drop?

Hun ville ønske hun kunne skrue tiden tilbage, hvor han åbnede døren til den fantastiske suite på Tivolihotellet midt i København, som han havde booket. Der stod han, som hun kunne lide en mand, i et flot jakkesæt med hvid skjorte, og hans første ord fra hans mund var “wow”. Vær sød at tage hende tilbage til de første 15min, hvor han tog imod hende med en bestemt og blød stemme, der plantede sig i hendes øre. Her ville hun have mere af ham. Hans galante måde, at tage hende med ind i det smukke rum, hvor hun følte sig tryg og tilpas, hvor hun havde det dejligt.

Herfra gik det stærkt, ikke fordi det normalt ville være en dårlig ting, men tingene blev hurtigt til små skyer der forsvandt. Normalt ville hun kunne sætte ord på de mindste detaljer, efter en dejlig oplevelse som sub, men der var bygget en vis intensivitet op til deres møde, de mærkede begge den kraftige kemi på skrift, så måske var det derfor, at hun havde ”glemt” de mange gange hvor hun kom, eller havde hun været så langt væk i sin egen underkastelse?

Hendes hoved var alligevel på overarbejde, hun kunne ikke styre hendes følelser eller tanker, hun mærkede hendes krop ved hvert skridt hun tog, da hun gik en lang tur et par morgener efter deres møde. Kroppen var brugt, og følelsen fik hende til at smile. Følelsen af ømhed og lettelse. En følelse der var ubeskrivelig, men alligevel mærkede hun tårerne på hendes kinder, da følelsen af at blive valgt fra igen ramte hende. Hun mærkede ømheden på hendes hofter, hvor pisken havde presset på, da han havde kneppet hende bagfra, og den ene orgasme efter den anden havde fyldt hendes krop med nydelse. Hun smilede, hun mærkede halsens ømhed fra da han havde kneppet den, noget hun gerne ville have haft mere af. Brysterne som strittede til aftenen efter, men som også stadigvæk var ømme fra brystklemmerne*, som han havde påført hendes smukke, store, runde bryster. Hun grinede over episoden, hvor han var kommet til at skubbe hendes buttplug* helt ind.

Hun mindes nervøsiteten da hun gik den lange gang op til elevatoren fra P-kælderen, receptionisten der mindede hende om, at man kun kunne komme op i suiten med et specielt kort, og hendes stive, vandrende blik på hendes outfit, mindede hende om følelsen om at være billig, men alligevel smilede hun tilbage, da hun vidste hvilken nydelse der ventede hende.

De nervøse, usikre, små trin på marmorgulvet mod elevatoren, receptionisten blik i nakken, som gled længere og længere væk. Elevatoren der åbnede, et sidste tjek om hvordan hun så ud, inden hun nåede 10. etage for banke på døren til hotelværelset. Påført den smukkeste, sorte cocktail kjole med dybudskæring, hun følte sig så smuk. Smilede over hvordan hun havde påført make-uppen og kjole på jobbet, for igen at snige sig videre ud, uden kollegaerne opdagede det.

Tårerne på kinderne fik hende til at overveje, om hun havde gjort noget forkert? Hvorfor valgte han hende fra? Hvorfor kunne han ikke bare holde om hende, indtil hun faldt i søvn, og så køre derefter?

Da hun sad i badekarret, som han havde været så sød at lave til hende, følte hun sig alene og tom.
Havde hun skruet sine egne forventninger op? Hun havde håbet på, at de skulle putte sammen, vågne sammen om morgenen, liderlige for at lege, går i bad og drikke en kop kaffe i solen – og sige tak for denne gang. Afstemme om legen skulle udvides eller gentages. Hun kunne også bare have sat ord på, men hendes evne til at sætte en facade op, lade sin usikkerhed overtage, ikke sætte grænser og ikke sige fra, lå hende så naturligt.

Tankerne fløj igennem hende, skulle han hjem til hans kæreste? Familie? Disse ting vidste hun faktisk ikke om han havde, ikke fordi det gjorde hende noget, men ærligheden havde hun altid sat pris på. Hun mindes, at have ligget i denne smukke, kæmpe suite midt i København, langt hjemmefra, havde fulgt hendes mavefornemmelse. Hun smilede, men var også trist. Hun smilede over en dejlig oplevelse, han havde vist hende hvad hendes krop var i stand til, men hun var også trist over at føle sig valgt fra. Hun havde ro i hendes liv og var klar igen.

Klar til at finde den indre sub, men hun vidste også, at hun ønskede det skulle være mere end en gang. Tvivlen på hendes selv blev igen forstærket. Lige så langsomt hun kom på 10. etage, lige så hurtigt blev hun skubbet udover kanten, efterladt alene, uden et ord – og så langt væk hjemmefra. Champagnen stod uåbnet og veninderne var heldigvis kun et telefonopkald væk, til at få smilet frem.

Hvem var denne unge mand, der både havde fået hende til at smile, grine, græde, finde subspace og subdrop?

Dagene gik, hverdagen kørte på re-peat, nyt job og børnene var startet i skole igen efter COVID19. Hun havde det godt, selvom hun savnede at blive brugt, og få ro i kroppen.

Hun havde sat hendes tinder på området omkring København, en sjov ide om, at de var mere mænd end jyderne. Her matchede hun med JM en sen lørdag aften, en flot og ung fyr. Normalt havde hun en forestilling om, at det var bedre for hende at møde en mand som var 6-10år ældre end hende selv, da hun både have behov for trygheden og det stabile, men på den anden side savnede hun legen. Det var hendes indre kamp, om det var muligt at kombinere, eller om hun igen måtte vælge.

Denne unge mand dukkede op på skærmen sent den lørdag, han var charmerende, og med et glimt i øjet. Hun er typen der roser, hvis hun synes om det hun ser. Hun blev overrasket over hans besked, han var Dom, vildt – var tanken, men skønt, det havde hun aldrig troet ved første øjekast. Vi går jo alle med vores små hemmeligheder, så som hendes egen. Så uskyldig uden på, men så beskidt indvendig.

Kemien opstod hurtigt over beskederne, den var vild og dejlig, de kunne kommunikere og forstod hinandens sprog. Hun var fascineret af hans tanker, leg og væremåde. Han var spændende og gav hende den savnede opmærksomhed. Lysten blev vækket, den indre kamp mellem den pæne pige og tøsen opstod. Hun måtte møde denne unge mand, selvom afstanden mellem dem var lang.

Efter flere ugers hede og lækre beskeder frem og tilbage, kom en aftale på plads og spændingen voksede, små sommerfugle i maven og nervøsiteten meldte sin ankomst. Hun elskede denne følelse op til et møde. Det føltes rigtigt at skulle lege og bruges igen. For første gang i lang tid glædede hun sig. Hendes forventninger var desværre også store, hun glædede sig til at mærke ham i løbet af natten, og være morgenliderlig med ham. Men her kom hendes ”skuffelse”, tristheden, men også bitterheden, hvorfor skulle hun være så stædig og hårdhudet, i stedet for være sårbar og ærlig? Hun tænkte meget over, om det måske kommer med tiden.

Hun mindes han var manden der gik op i perfektion, han havde indrettet suiten til deres private legerum, hvor han kunne gøre hvad han lystede med hans lille private slut, legetøjet var lagt frem, og blev smukt præsenteret for hende. Hun opdagede den ekstra flaske champagne som lå i blandt, hendes fantasi hun havde delt med ham på sms, blev denne aften til virkelighed.

Aften inden deres møde var der tikket den klassiske sms ind, hun mærkede kuldegysningerne og spændingen i kroppen. Den var kort, præcis og bestemt. Hvilket hotel og hvad kl. hun skulle banke på døren, forventningerne til hvad der var under kjolen, selvsiddende, ingen trusser, buttplug og høje stiletter.

Hun blev henvist til sofaarrangementet i suiten, som hun så fint havde lært af hendes tidligere herre, krydsede hun ikke hendes ben, men lod dem være spredte. Villig og åben. Hun mærkede han først kælede for hendes knæ, så hendes inderlår, kørte næsten hånden helt op til hendes glatte og våde fisse. Hun så ham smile kækt, og med tilfredshed, da han noterede, at hun havde gjort, som han havde bedt om.

Han hviskede, med hans bestemte og rolig stemme i hendes øre, han var glad, det er sådan han gerne ville have hende. Han kyssede hende lidt, og hun mærkede safterne mellem benene, hun var tændt og liderlig. Han førte et messageæg op i fissen på hende – hun gipsede. Han satte sig på sengen et stykke fra hende. Han nød at se hende være pirret, i stand til ikke at sidde stille i sofaen, da hun overgav sig mere og mere til hendes nydelse. Han skruede op og ned for intensiteten med fjernbetjeningen. Mærkede hvordan vibrationerne spredte sig i hendes fisse. Han stoppede lige før hendes første orgasme rullede ud i hendes smukke krop. Hvad skulle der nu ske, nåede hun at tænke, han stillede hende spørgsmål, og legede med hende. Hun blev forvirret. Hvad mon der ville ske denne aften – i denne smukke suite?

Han satte sig ved siden af hende igen, skiftede mellem at kæle blidt og hårdt for hendes lår. Han kørte nu hans hånd helt op til hendes fisse, for at mærke hende, men lige så hurtigt trak han sig væk igen. Han fortalte hende om, hvordan han ville sprøjte champagne op i hendes fisse, til den var fyldt og det løb ud af hende, og hvordan han ville slikke og drikke det af hendes fisse. Hendes mave vendte sig en gang, nysgerrigheden og lysten steg.

Galant tog han hendes hånd, og førte hende over til sengen, klædte hende af, fjernede den smukke kjole, så hun stod i BH, trusseløs med buttplug, stilletter og hendes smukke blonde BH. Der stod hun blottet og med spredte ben med ryggen mod sengen. Han fjernede ægget, begyndte og lege med hendes krop, kælede og rørte hendes hud, så hun mærkede kuldegysningerne. Han blindfoldede* hende, hun mærkede noget læderagtigt ned langs hendes krop, gipsede, hendes krop frøs en smule og nød følelsen. Hun vred sig i den store seng, der var placeret bagerst i rummet.

Hun higede efter at han skulle røre hendes fisse, han nød at trække hendes længsel i langdrag. Han skiftede mellem at kæle hendes hud blidt og nænsomt, og spanke hende hårdt.

Hele tiden kom han tættere og tættere på hendes fisse, og hendes utrænede lille røvhul. Han spredte hendes baller, og lod en varm spytklat ramme hendes røvhul, den pæne pige var forsvundet ind i mørket, lod liderligheden tage over, gav sig hen og var i nuet.

Spytklatten løb ned over hendes drivvåde fisse. Han kørte hans pik op og ned mellem hendes røv og hendes fisse, hun mærkede hans pikhoved mellem hendes skamlæber, men uden han pressede den op, og trak sig igen væk. Det næste hun hørte, var en champagneprop der sprang. Hun mærkede først hvordan der løb champagne ned over hendes balder og fisse. Han kom om foran hende, og satte hende lidt op, og satte flasken stille til hendes mund. Mens hun smagte, fortalte han hende, at han havde tænkt sig, at fylde hendes fisse med champagne.

Han kyssede hende blidt, efter hun havde smagt på champagnen, han bevægede sig om bag hende igen, lod spidsen af champagneflasken køre op og ned ad hendes våde fisse. Han kørte forsigtigt flasken op i hendes fisse, til den var lidt oppe. Han ændrede vinklen lidt, så den vendte nedad, han begyndte at kneppe hende med den mens det sprøjtede ud af flasken og det skummede med champagne i hendes fisse, han fyldte hende ud, som hun aldrig havde prøvet før. Han blev ved med at kneppe hende med den, til hun var så fyldt, at det begyndte at løbe ud af hendes fisse, og det sprøjtede lidt ud af hende, da han trak flasken ud.

Pludselig mærkede hun hvordan hans tunge ramte hendes klit, og han begyndte at slikke hende – smage hende. Kørte tungen mellem hendes skamlæber, og begyndte at tungekneppe hende dybt, mens safterne løb ud af hende. Han lod en finger lege med hendes røvhul, imens han slikkede og drak safterne fra hende. Han trak sig væk igen. Hun måtte tigge ham om at blive ved, men modtog et hårdt slag med ridepisken* på hendes bryster, som var ømme og stive af brysteklemmerne*. Mindede hende om, at hun bestemte intet her.

Det næste hun mærkede, var hans ene hånd der tog hårdt fat om hendes hår, og hans pikhoved mod hendes fisse. Med et hårdt, langt stød, kørte han hans stive pik helt i bund på hende, mens han trak hendes hår hårdt tilbage. Han kneppede hende dybt og hårdt, imens det sprøjtede ud af hendes fisse.

Han hviskede til hende, at hun om lidt skulle smage champagnen og fissesafterne på hans pik. Han gennemkneppede hendes smukke mund og hals, imens hans pik var smurt ind i champagne, og hendes fissesafter.

Sengen var drivvåd, en blanding af den lækre champagne og hendes sprøjteorgasmer, hendes krop var brugt, og hun kunne ikke mere, men han var ikke færdig med hende, han placerede hende på kanten af sengen med røven i vejret, bad hende holde Magic Wanden* på hendes klit, han havde påført et sleeve* på hans pik, hun var helt fyldt ud. Pressede ridepisken* på hendes hofter, kneppede hende bagfra. Hun forstod ikke hvad der skete, den ene orgasme efter den anden fyldte hendes krop med nydelse, presset fra ridepisken* på hendes krop havde en eller anden effekt, hun kunne slet ikke koncentrere sig om at holde Magic Wanden på hendes klit.

Han var så fokuseret på, hvor mange gange han kunne give hende en orgasme, hun forsvandt helt væk i mørket, tog bare imod, og de blev kraftigere og kraftigere. Hun måtte kravle væk fra ham, for at få en lille pause, men han trak hende hurtigt tilbage i håret igen. Hun blev overmandet, og faldt sammen på gulvet, med brystet på sengen. Hun observerede ham slet ikke gå rundt i suiten, hørte kun svagt lyden fra vandet der fyldte badekarret.

Hvor længe mon hun havde siddet der på knæ? Hun havde fuldstændig mistet tidsfornemmelsen, og kroppen var helt tung og træt. Langsomt kom hun til sig selv, ved hans kys på hendes kind, hvorefter han spurgte hende, om det var okay, at han kørte hjem? Han fik håndværkere næste morgen kl. 6.

Hun tog sig selv sidde i badekarret, og blev helt lille, hun havde behov for, at han holdt om hende. Men hvorfor skulle hun havde spurgte ham, om han ville blive, når han allerede havde valgt hende fra, for at tage hjem? Så kunne hun trøste sig selv.

Jagten på hendes Dom fortsatte. Behovet for den dybe og smukke connection var en begyndende længsel.

Læs også: Min mand troede, at jeg skulle til yoga

Ved at bestille via vores links, er du med til at støtte op om magasinets skribenter og udvikling.
Reklamelinks er markeret med en *

Læs også

Hvor vil du hen?

Måske kender du til det … At livet kører derud af og senere opdager du, at du egentlig

At forberede sig på renovering

Beslutningen er taget! Nu kommer det til at ske, huset skal renoveres.Vores skønne villa fra 1945 trænger til