Erotisk novelle: I nattens mørke

Det havde længe været en aftale, men da aftenen begyndte, havde jeg ingen anelse om, at det skulle være i aften.

Jeg skulle mødes med min bedste veninde, Michelle, på The Living Room café. Vi skulle spise noget lækkert aftensmad, og derefter finde en bar, hvor vi kunne få nogle drinks. Jeg har iført mig en sort lårkort kjole, som jeg ved fremhæver mine former, med højhælede sorte knælange støvler. Mit lange mørke hår har jeg for en gangs skyld ladet hænge løst, og det falder i fine bølger ned langs ryggen. Da make-uppen er lagt, og det sidste tjek i spejlet er godkendt, forlader jeg lejligheden og begiver mig med metroen ind mod strøget.

Michelle står udenfor og ryger, da jeg ankommer til vores aftale. Jeg giver hende et kæmpe kram og et kindkys, hvorefter jeg gør hende selskab, og tænder en smøg. Imens vi står og ryger, fortsætter samtalen fra hvor vi slap, sidste vi sås. Michelle er altid udadvendt, og en humørbombe uden lige, derfor elsker jeg at tage i byen med hende, da man aldrig ved hvad der kommer til at ske i løbet af aftenen. Men jeg ved allerede på forhånd, at aftenen bliver lige så vildt som den plejer, i hendes selskab.

Efter noget lækkert mad og nogle øl på cafeen, går vi hen til den nærmeste bar og får nogle drinks, imens vi griner og fjoller som vi plejer. Efter en masse lækre drinks på baren, ender vi nogle timer efter på en karaoke-bar, sammen med en masse andre mennesker, som vi aldrig har mødt før i aften. Michelle har en fantastisk evne til altid at skabe nye venskaber, og få gang i en fest. Her får vi en hel del flere drinks, danser og synger.

Da klokken passerer 03.20 beslutter jeg, at tiden er inde til at tage hjemad, da jeg er langt fuldere end planlagt. Jeg siger farvel til min veninde, og efterlader hende på det bord, hvor hun står og danser sammen med 2 andre piger. Jeg kommer ud i den friske kølige luft, og føler at verden drejer en del. Jeg skriver til min kæreste at jeg er på vej hjem, og at jeg glæder mig til at putte under dynen med ham.

Gaderne er øde for mennesker, og kun lyden af biler og mine stiletter mod fortovet er til at høre i nattens mørke. Jeg går med hastige skridt igennem de mørklagte tomme gader. Alkoholen i blodet gør det svært at holde balancen, men holder kulden væk på denne halvkølige sensommer aften. Jeg har mistet min jakke på et af diskotekerne, og min lårkorte kjole varmer ikke meget i den kølige vind.

Jeg går igennem parken, som jeg har gjort utallige gange, men sjældent alene. Jeg bryder mig ikke om mørket, og stien igennem parken er dårligt oplyst. Jeg holder øje med stien bag mig, og er meget opmærksom på omgivelserne, imens jeg hastigt begiver mig igennem parken. Jeg opfanger pludselig en lyd bag mig, og vender mig om for at se hvor den kommer fra, men intet er at se, andet end mørkelagte buske og træer. Jeg mærker dog alligevel, at pulsen stiger, og jeg går hurtigt videre.

Vil du gerne eksperimentere med de lidt mere kinky produkter, så tryk her*

Få sekunder efter hører jeg hurtige skridt bag mig, jeg vender mig ikke om, men sætter farten op, for at de ikke indhenter mig. Men de indhenter mig, og pludselig mærker jeg en skikkelse bag mig. Jeg bliver grebet bagfra i min arm, og inden jeg kan nå at reagere, er der en som holder mig hårdt for munden. Jeg kæmper imod med al min kraft, og mærker blodet dunke i mine ører, imens jeg kæmper forgæves.

Han er stærkere og vrider min arm om på ryggen, imens han slæber mig indover græsset, væk fra stien. Han tvinger mig hurtigt, men lydløst, hen over det våde græs, så jeg er ved at snuble flere gange, og taber mine stiletter undervejs, men han holder mig fast, og slæber mig videre hen mod krattet:

“Du er bare for lækker til at lade gå. Nu skal vi lege” hvisker han i mit øre. En velkendt stemme, der tilhører min kæreste.

Jeg husker tilbage til tidligere på ugen, hvor min kæreste og jeg havde talt om vores sexfantasier. Jeg havde fortalt ham, at jeg havde en hemmelig fantasi om at blive domineret og brugt, en mørke aften et offentligt sted, men under kontrollerede forhold. Han havde fortalt, at han gerne ville opfylde min fantasi en dag. Vi aftalte at jeg på forhånd ikke skulle vide hvornår det ville ske, men at det skulle være en nat, hvor jeg var på vej hjem fra byen, og at han skulle give sig til kende, så jeg vidste at det var ham.

Angsten bliver mindre, men adrenalinen pumper stadig rundt i kroppen, da vi når hen til krattet.

“Hvis du skriger, så slår jeg dig ihjel”

Hvæser den velkendte stemme i mit øre. Han smider mig ind bag en busk, og jeg river mine ben på grenene og slår knæene da jeg lander hårdt på jorden. Han knæler ned ved siden af mig, og jeg kæmper imod. Jeg slår ud efter ham, og rammer ham på kæben. Han udstøder et irriteret grynt, og griber fat i mine arme, imens han kravler op på mig og sætter sig på knæene over mit bryst. Han får tvunget mine arme ned langs siden, og sætter benene oven på dem, så jeg ikke kan bevæge dem.

Han er meget tung, og allerede efter nogle sekunder sover mine arme under hans vægt. Jeg sparker voldsomt med benene, og prøver at vride mig fri, imens jeg stønner af anstrengelse. Han tager hårdt fat om min hals, og frarøver mig luften. Han læner sig ind over mig, og kommer helt tæt på mit ansigt, så jeg kan lugte den parfume, som jeg gav ham sidste jul.

“Hold din fucking kæft, møgtøs! Du gør nøjagtigt som jeg beder dig om, fatter du det?!”

Siger han med et hårdt og vredt tonefald. Jeg nikker og holder op med at kæmpe, hvorefter han løsner sit greb om min hals.

Jeg hører hvordan han lukker sit bælte op, knapper bukserne op og lyner dem ned. Han tager hårdt fat i mit hår, og tvinger mit ansigt mod hans stive pik. Jeg kæmper imod, og da jeg ikke vil åbne munden, trykker han på hver side af min kæbe, og smerten tvinger mig til at åbne op. Han presser hans store stive pik ned i halsen på mig, og jeg kan ikke få luft.

Jeg mærker hvordan kvalmen presser sig på, imens han presser den hårdt ned igen og igen, så jeg er ved at besvime til sidst, fordi jeg ikke kan få luft. Endelig får jeg lidt luft, jeg hoster og hiver desperat efter vejret i få sekunder, indtil han fortsætter.

Jeg kan ikke se hans ansigt i mørket, og han er helt klædt i sort, med hætte på. Vi er helt gemt i mørket bag det tykke krat, man kan kun skimte lygterne på stien igennem grene. Månen lyser svagt ned igennem træerne, og afslører kun detaljerne af vores forbudte leg.

Velkommen i det mere kinky hjørne*

Endelig holder han op, og jeg gisper efter vejret. Han rejser sig for at tage sine bukser af, og jeg ser mit snit til at prøve at stikke af, så jeg vender mig om på maven og med besvær kommer jeg på benene, da mine arme stadig sover. Jeg når kun at løbe nogle få skridt, før han vælter mig ned på jorden. Jeg rammer noget skrapt, og mærker en smerte i mit lår, hvorefter det bliver vådt og jeg tænker at det er blod der begynder at løbe ned langs benet.

Jeg ligger på maven, han holder mig hårdt nede, presser mit ansigt ned mod jorden, med hans knæ, mens han holder mine arme med den ene hånd – og fjerner mine trusser med den anden. Jeg vrider mig, men han holder mig endnu hårdere. Han fjerner sit knæ fra mit hoved, og stiller sig på knæ bag mig, mens han stadig har et hårdt vrid i mine arme. Han tvinger pikken op mellem mine ben, og jeg ligger først mærke til nu, hvor våd og tændt jeg faktisk er.

Jeg føler mine dyriske instinkter igennem hele kroppen, og kan ikke holde stønnene tilbage, da han begynder at kneppe mig, hårdt. Hans åndedræt bliver hurtigere, og jeg kan høre at han nyder det. Jeg samler endnu engang alle mine kræfter, og prøver at vride mig fri, men får mig kun væltet om på siden og befriet den ene arm. Han sender en knytnæve med høj fart mod mit lår, og rammer mig så jeg mærker hele mit ben dø hen. Jeg udstøder et halvkvalt skrig i smerte.

“Forbandende lille møgtøs”

Hvæser han. Derefter sætter han sit ene ben ovenpå mit ene ben, og løfter det andet til siden, så mine ben er spredt. Han får fanget begge mine arme igen, og begynder at støde ind i mig på ny. Han holder begge mine arme mod jorden med den ene hånd, og river nu min kjole og bh væk, så mine bryster er blottede. Han klemmer hårdt om det ene bryst, og støder endnu hårdere op i mig.

Hans støn bliver dybere og dybere, jo hurtigere han knepper mig. Jeg har opgivet at kæmpe imod, da han er stærkere og hurtigere end mig. Han stønner højlydt. Som et dyr. Jeg kan intet se, andet end hans hættede silhouette, men han kan åbenbart se mig kigge på ham, for lige i det øjeblik kommer han med hårde ryk.

Han trækker sig ud, kysser mig på kinden og forsvinder ud af busken, lige så hurtigt som han kom, og efterlader mig tilbage på det kolde og fugtige jord.

Turen hjem er lang, og jeg er øm i hele kroppen, men hjemme venter min kæreste med varme tæpper og kærlige kys. Ingen vil nogensinde kende til vores uforglemmelige, og lidt forbudte oplevelse i nattens mørke.

Læs også den erotiske novelle: Du er min, slave

Ved at bestille via vores links, er du med til at støtte op om magasinets skribenter og udvikling.
Reklamelinks er markeret med en *

Læs også

Vælg dig selv!

Kigger du tit misundeligt på dine venners Facebook-opdateringer, og ser, at nu har de igen været ude og

Spinatpandekager

Spinatpandekager er både sunde og lækre og super simple at lave. De er geniale til at få tømt