Erotisk novelle: Min hotte håndværker

Det er en varm juli eftermiddag og solen står højt på himlen. Fuglene synger i træet udenfor det åbne køkkenvindue. Det er næsten ikke til at være hverken ude eller inde i denne varme, men ind imellem fanges en kølig brise, og fejer ind igennem det lille 1. salsvindue. Jeg sidder og venter på tømreren som indtil nu er 14 minutter for sent på den.

Jeg sidder på en stol i køkkenet, og nyder et koldt glas ice tea, imens katten går rundt og desperat leder efter et køligt og behageligt sted at ligge sig, for at slippe for varmen. Jeg mærker at min bluse begynder at klæbe til min ryg, til trods for, at jeg lige har taget den på. Det næsten gennemsigtige hvide stof dækker ikke mere end det lige skal, og sidder tæt til min bh. Jeg rejser mig op, og kigger ud af vinduet, for at se efter tømreren, og mærker en brise på min bare mave og ben. Han kommer nu gående ind af indkørslen, og jeg retter lidt på min lårkorte nederdel. Det ringer på døren, og jeg går ud for at åbne, undervejs betragter jeg mit spejlbillede i spejlet, som hænger på den ene væg i entreen. Mine ben er brune efter mange timer på stranden, og mit hår har fået en lys, brun farve, med meget lyse striber, da solen har bleget det. Jeg kontrollere lige make-uppen en sidste gang, og åbner døren.

Han smiler til mig, og afslører et perfekt hvidt smil, med pæne lige tænder. Hans øjne vandrer op og ned af min krop, og jeg smiler lidt for mig selv, da mine intentioner virker. Han har kort lyst hår der er pjusket, og daggammelt skægstubbe. Jeg vurderer at dette klæder ham bedre end at være glatbarberet. Han møder nu mit blik, og jeg bliver med det samme fanget af hans flotte og milde blågrønne øjne. Han rækker hånden frem som hilsen, og jeg trykker den fast. Han har beskadiget håndværkerhænder, der tydeligt er vant til hårdt, fysisk arbejde, og alligevel er de overraskende bløde, til trods for de mange sår, rifter og snavs. Jeg træder til siden og byder ham indenfor. Han går målrettet efter stuen, hvor døren til den nye terrasse er, som han er ved at konstruere.

Rasmus har været her et par gange før, da ejendommen er ved at blive renoveret. Han begynder at pakke hans værktøj ud, og jeg betragter ham, imens han flytter på en tung spand med spartelmasse, så hans muskler træder tydeligt frem på hans flotte solbrune arme. Han har en mørkegrå tanktop på, som sidder tæt til hans krop, og som er våd af sved på ryggen, da han har lange arbejdsbukser på. De er beskidte, og sikkert utrolig varme i dette vejr, men de sidder perfekt på hans røv. Jeg bliver revet ud af mine tanker, da han spørger hvornår elektrikeren kommer, da han skal tilslutte nogle udendørs lamper på terrassen. Jeg fortæller ham at elektrikeren kommer klokken 15, og kigger på uret som viser at klokken nu er 13.44. Jeg lader Rasmus arbejde, og går ud i køkkenet for at hælde noget mere ice tea i mit glas, imens jeg fortsætter min tankestrøm, og forestiller mig hvordan han ser ud, uden tøj på, og hvor meget jeg har lyst til at røre ved hans nøgne krop, åbne hans bukser, og sætte mig på knæ for ham, for at sutte hans pik, hvorefter han løfter mig op på køkkenbordet, og tager mig hårdt…

Hvis du har lyst til at forkæle dig selv lidt ekstra, når lysten melder sig, så tryk her (reklamelink)

En hånd på min skulder får mig til at fare sammen, og da jeg bliver revet tilbage til virkeligheden opdager jeg, at jeg står med den ene hånd, og tager på mit ene bryst. Jeg håber, at han ikke har opdaget noget, men da jeg vender mig om, står han med et smørret smil og kigger på mig. Han får pludselig en seriøs mine, og tager et skridt lidt tættere på mig. Han rømmer sig, og spørger om jeg ikke har lyst til at hjælpe ham med en ting. Jeg ånder lettet op, da han nok ikke har set hvad jeg lavede, og svarer at jeg godt vil hjælpe ham, men med hvad. Han rømmer sig igen, tøver et sekund, men tager så sin bluse af. Jeg står tryllebundet af hans trimmede krop, der afsløres indenunder hans bluse.

Da jeg får mig samlet nogenlunde, og vi får øjenkontakt, står han igen med sit smørrede smil. Han tager endnu et skridt mod mig, og vi står nu få cm fra fra hinanden. Med sænket stemme siger han, at han siden første dag har haft lyst til mig, og om jeg kunne have lyst til, at være med til at bekræfte den hede fantasi, som han har gået rundt og forestillet sig de sidste par uger. Jeg når ikke at tænke en tanke, før jeg bliver overvældet af min lyst, og kysser ham, trækker ham helt tæt ind til mig, så jeg kan mærke, at hans pik allerede er halvt stiv i bukserne. Han tager om mig med begge arme, og presser mit underliv mod hans voksende lem. Jeg gisper sagte, og mærker et rus af ustyrlig lyst og liderlighed suse igennem min krop. Han begynder at kysse mig ned af halsen, og det føles som elektricitet der går igennem min krop, hver gang hans læber rør mig. Mine hænder berøre hans svedige overkrop, og jeg suger al nydelse til mig, og ønsker at denne udlevelse af vores fantasi aldrig skal stoppe.

Jeg står ud i intet andet end stiletter, med ryggen til ham, og bukket let ind over køkkenbordet. Han står nøgen bag mig, med hans sten hårde pik presset mod mine baller. Han kysser mig på halsen, imens han kærtegner mit bryst med den ene hånd, og leger med min klit med den anden. Jeg stønner højlydt, og skal koncentrere mig, for at mine ben ikke giver efter. Han bliver ved sådan et par minutter, indtil jeg er helt ør af liderlighed, og kommer i et højt støn, uden at tænke på naboerne, og de åbne vinduer. Før jeg når at komme til mig selv, ovenpå den gennemrystende orgasme, bøjer han mig længere ind over bordet, og presser pikken op i mit våde hul. Han samler mit hår i en hestehale, og holder et fast greb, imens han presser mig endnu længere ind over bordet, og knepper mig hårdt, imens han stønner højlydt.

Jo mere sexlegetøj kvinder får, jo større bliver deres lyst til at eksperimentere (reklamelink)

Han knepper mig længe og hårdt, imens vi begge stønner af nydelse. Ind imellem giver han mig et smæk i røven, som giver en blanding af smerte, og en behagelig varme i ballerne. Han har fat i min hofte, så han kan trænge endnu højere op i mig. Jeg kan hører på han åndedræt, at han er ved at komme, så jeg gør mig fri af hans greb, sætter mig på knæ foran ham, og tager hans pik i munden. Han lægger hovedet tilbage af nydelse, da jeg strammer mine læber om hans pulserende pik, og begynder at sutte. Hans hoveder hviler på mit hoved, og jeg har fat om roden på hans pik, imens min munden gnider op og ned af den i et stigende tempo. Jeg kigger op på ham, og vi får øjenkontakt.

Så kommer han.

Han stønner højt, og støtter sig til bordkanten, imens hans sæd sprøjter ind i munden på mig, og jeg sluger det. Jeg sutter hans pik ren, og rejser mig op, imens han stadig står støttende til køkkenbordet for at komme sig.

Det ringer pludselig på døren, og vi farer begge sammen. Jeg ser på klokken, som viser at den allerede er 15. Vi skynder os at tage tøj på igen, og jeg går ud mod entreen for at åbne døren, men han griber fat i min arm. Han smiler smørret til mig, og blinker, og jeg gengælder hans smil, med tanken om, at jeg ved, at i morgen – der får jeg igen besøg af min hotte håndværker.

Læs også den erotiske novelle: I nattens mørke

Læs også

Mine 7 podcast favoritter

For et lille års tid siden begyndte jeg at lytte til et par podcasts, men jeg må indrømme,

Verdens bedste chokoladeboller

Findes der noget bedre end nybagte lune boller? Særligt hvis de boller er bløde, luftige og fyldt med