Erotisk novelle: Et hemmeligt møde

Vi havde begge set frem til dette møde i flere uger. Forventningens glæde bobler under huden og hjertet slår hårdere da jeg åbner døren til hotellets bar. Vi havde aftalt det hele på forhånd. Vi ville begge ankomme i taxa, hver for sig – og forlade hotellet på sammen måde, som vi var ankommet.

Han havde på forhånd booket et hotelværelse, og ville få udleveret to nøgler, og når han ankom, ville han bede receptionisten om at henvise den kvinde der spørger efter Lucas Wind til hotellets bar.

Da jeg går igennem baren og hen mod det aftalte mødested, føler jeg alles blikke vende sig efter mig, på trods af den lange frakke, der skjuler mere end nødvendigt. Folk kan umuligt vide, at jeg ikke er klædt i andet end sort undertøj* med hofteholdere* og netstrømper*. Jeg elskede disse møder, det hemmelighedsfulde ved ikke at måtte blive opdaget, og de fantasirige tanker der kun kan gisne om, hvad der kommer til at foregå på hotellets ene værelse inden så længe.

Han sidder allerede og venter, og han er lige så flot, som jeg i mit hoved havde husket ham, da jeg i de foregående uger om og om igen, havde afspillet vores sidste møde, der fandt sted for lidt over en måned siden. Hans korte mørke hår er nyklippet, kort i siderne, men lidt længere oppe på toppen og i nakken, og sidder pjusket i en lignende hanekam. Hans skæg er nytrimmet, og han er klædt pænt med skjorte og sorte bukser, som sidder perfekt på hans muskuløse krop.

Jo tættere jeg kommer hen imod ham, jo mere længes jeg efter ham, og jeg håber, at han vender hovedet bare et øjeblik, så jeg kan se hans mørkebrune øjne. Hans øjne var grunden til, at jeg var her, grunden til at jeg blev ved med at komme igen, selvom jeg vidste at det aldrig ville blive til mere end disse planlagte møder. Han kunne få mig til at gøre hvad som helst.

Hvis bare han kiggende mig dybt i øjnene, så var jeg fortabt. Men jeg vidste at han ikke ville møde mit blik, sådan lød aftalen.

Jeg sætter mig på stolen ved siden af ham oppe i baren, og bestiller en drink. Vi sidder begge to og kigger lige frem, og uden at sige et ord. Sådan sidder vi i et par minutter, inden han tager den sidste slurk af sin drink, og lægger penge til bartenderen. Da han rejser sig fra stolen, mærker jeg det velkendte dump af nøglen, som han lader falde ned i lommen på min frakke, hvorefter han forlader baren. Jeg kan ikke undertrykke følelsen af spænding og lykke, og et lille smil viser sig på mine læber. Jeg bliver siddende imens jeg sipper utålmodigt af min drink, og diskret holder øje med tiden.

Præcis 10 minutter efter, står jeg foran døren til hotelværelset, og låser mig ind. Jeg går ind og lukker døren bag mig, og står stille et øjeblik mens jeg nyder duften af hans parfume, som hænger i luften.

Længslen efter ham bliver endnu stærkere.

Jeg går ind i hotelværelsets stue, og kigger rundt, men kan ikke få øje på ham. Vi har mødtes på dette hotel én gang før for en del måneder siden, og han sørger altid for at bestille det bedste værelse, da han siger at jeg kun fortjener det bedste.

Se verdens mest solgte par vibrator her*

Pludselig bliver mine tanker afbrudt, da jeg mærker hans hænder langsomt glider rundt om mig bagfra, og hans læber kysser min øreflip, og bevæger sig videre ned af min hals. Jeg lukker øjnene og lader mig falde ind i nydelsens favn. Jeg lægger hænderne om på hans hofte, og trækker ham ind mod mig, så jeg kan mærke hans allerede stive pik der presses mod mine baller. Hans kys bliver mere intense, og åndedrættet tungere.

Jeg kan mærke på ham, at han er mere ophidset end han giver udtryk for, og jeg føler hvordan min fisse bliver vådere for hvert kys han planter på mig. Hans hænder glider op på mine bryster, og massere dem blidt.

Jeg har stadig frakken på, som han lige så stille åbner, knap for knap. Han begynder igen at kærtegne mine nu blottede bryster, der kun er iført det sorte undertøj som jeg ved han elsker. Jeg kan mærke at han kigger over min skulder, og ned på mine bryster.

Jeg elsker når han kigger på mig – og forguder min krop.

Pludselig kan han ikke kontrollere sig selv længere, og med et ryk tvinger han mig ned på mine knæ. Jeg sukker for mig selv – endelig! Endelig ville han slippe dette kaos løs. Det perfekte, ustyrlige og brænde kaos, der får mig til at glemme tid og sted.

Han stiller sig foran mig, og med næsten rystende hænder åbner han bukserne, mens jeg fugter mine læber og venter utålmodigt på, at jeg får lov til at tage hans hårde pik i munden. Jeg kigger op på ham for første gang, og møder hans dybe brune øjne. Han smiler lumsk til mig, imens han lyner lynlåsen ned, og jeg sidder som tryllebundet til hans øjne, imens jeg venter på at han giver mig ordre til at sutte ham.

Han fastholder mit blik imens han tager fat om hans dunkende pik, og presser den ind imellem mine læber. Jeg begynder at sutte, ligesom jeg ved, at han kan lide det, og han lægger hovedet tilbage, imens han med lukkede øjne stønner let og hviler begge hans hænder på mit hoved.

Jeg sutter hans pik, og mærker endnu en gang hvor brændende meget jeg har lyst til ham. Jeg har lyst til at gøre alt for ham, opfylde hans mindste behov for at tilfredsstille ham, og give ham en oplevelse han aldrig glemmer. Han overtager kommandoen, holder mit hoved stille og begynder at kører pikken ind og ud af min mund. Han knepper min mund, først blidt – men så lidt hårdere – imens jeg sutter ham, og savlen løber ned af min hals.

Der går ikke længe før jeg kan mærke, at han er ved at komme, men han stopper og trækker sig væk. Han smiler drillende, kigger ned på mig og hvisker med hans dybe stemme:
”Ikke endnu! Jeg er ikke færdig med dig endnu!”
Han tager min ene hånd, trækker mig op og jeg følger efter ham ind til sengen.

Han lægger hænderne på mit ansigt, og kysser mig så intenst, at jeg bliver svimmel. Lysten bobler ustyrligt i mig, og vokser sig endnu større. Lysten til at mærke ham dybt i mig, bare nyde følelsen af at han fylder mig ud. Jeg nyder hvert sekund til fulde, lagere hvert minut for at kunne gemme oplevelsen, følelsen og fornemmelsen af ham, af os – sammen.

Den utæmmelige lyst er ikke længere til at kontrollere, og vi giver begge efter. Jeg flår hans skjorte op så knapperne springer til alle sider, han hiver voldsomt min frakke af, og hjælper mig derefter med at tage hans egne bukser af. Han står nu helt nøgen, og jeg når kun at beundre hans muskuløse, tatoverende overkrop, og hans store lem der stritter lige ud i luften, et øjeblik før han smider mig ned på ryggen i sengen. Jeg kan mærke, hvor meget trang han har til at mærke hans pik i mig, for jeg ved hvor meget han elsker lige det øjeblik, hvor han første gange igen – endelig – kan bore hans pik ind i mig.

Han sætter sig på knæene imellem mine ben, og bøjer sig halvt ind over mig. Han kærtegner mine bryster, hvorefter han trækker mine trusser til side, imens han med den anden hånd, blidt men fast, holder mig nede.

Han tager fat om sin pik, og gnider pikhovedet mod min våde fisse, og kører den rundt på min klit, imens jeg stønner af fryd og nydelse. Jeg mærker hans pik glide op i mig, og jeg udstøder forpint, men samtidig nydende støn, da jeg bliver mindet om hvor stor han er, dog nyder jeg endelig at mærke ham oppe i min hungrende og liderlige fisse.

Han kysser mig på munden, ligesom han trænger helt op i mig, og jeg gisper højt, imens det sortner for mine øjne. Mere får jeg ikke, for i næste nu, så trækker han sig ud af mig, og med et bestemt ryk, så vender han mig om på maven. Jeg ligger fuldstændig sårbar og varm af lyst. Han sætter sig på knæ ved sengen, og spreder mine ben, så han kan se min våde fisse. Han lader langsomt hans hånd glide ned over min røv, og ned på fissen, hvor han begynder at lege med min klitoris, imens hans pegefinger stille trænger ind i mit hul.

Som jeg ligger der og nyder, at han kærtegner mit mest følsomme område med den ene hånd, presser han langsomt et par fingre op i røven på mig. Ligesom jeg tror, at jeg ikke kan holde til mere, og det føles som om jeg er ved at eksplodere, tager han fingrene ud og trækker mig forsigtigt op, så jeg står på alle fire. Så læner han sig ind over mig, og tvinger pikken op i min drivvåde fisse, imens han kysser mig på halsen. Han lægger hænderne på mine skuldre, og lægger vægten over så mit hoved bliver presset ned i madrassen, imens han presser sig endnu dybere ind i mig, så jeg føler, at jeg er ved at flække. Men jeg elsker at mærke ham, 90 kg rendyrket liderlig mand, der udnytter min krop. Han stønner tilbageholdt da han igen og igen presser pikken i bund, imens mit hoved er begravet i madrassen, der ikke hjælper på mine ophidsede skrig.

Jeg mærker varmen sprede sig som ild i min krop, der skælver af lyst under hans dyriske bevægelser, og får det til at sortne for mine øjne. Orgasmen begynder at samle sig som en vulkan der skal til at gå i udbrud, som kan eksplodere hvert sekund det kan være. Men han kender min krop, og stopper brat lige inden jeg er ved at komme. Jeg klynker bedende, men han rør sig ikke, han bliver blot stående, og kærtegner min ryg, indtil min krop falder lidt mere til ro.

Se produktet der giver kvinderne orgasmegaranti her*

Han begynder stille at kører pikken ud og ind igen, og jeg kan mærke at hans pik er ekstra hård nu, hvilket jeg ved er et tegn på, at han er ved at komme, og jeg mærker hvordan orgasmen atter kommer tættere og tættere på, for hver gang hans pik rammer mit g-punkt. Han kan tydeligt høre det på mine inderlige støn, og med den ene hånd begynder han at lege med min klit, og øger tempoet, hvormed han knepper mig, imens han med den anden hånd lader en finger glide op i min røv.

Jeg stønner højlydt, og jeg mærker at hele min krop begynder at trække sig sammen, til at komme i en ufattelig intens orgasme. Blot få sekunder efter eksploderer orgasmen i min krop som et brag, så intenst og jeg knækker stønnende og skælvende sammen på sengen, imens orgasmen suser igennem min krop, og får mig til at skælve længe efter at højdepunktet blev nået.

Da jeg åbner øjnene, står han og smiler smørret, imens han kigger på mig. Jeg smiler lykkeligt tilbage, og bemærker at mit syn er lettere sløret, men det var jeg vant til, når han fik mig til at komme. For de orgasmer jeg fik med ham, er som noget jeg aldrig havde oplevet før. En intensitet, som ikke kan beskrives, og jeg kan altid mærke efterdønningerne i min krop længe efter vores møder er endt, og vi er gået hver til sit.

Han lægger sig ned til mig, og jeg vender mig om på siden, så han ligger sig i ske med mig. På trods af den overvældende orgasme har jeg lyst til mere, så snart jeg mærker hans stadig dunkende pik mod mine baller. Som om han læste mine tanker, presser han stille pikken op i mig, imens han kærtegner mit bryst med den ene hånd, og kysser mig på halsen.

Jeg kan høre hans tunge åndedræt, som med det samme tager til, da han igen begynder at kneppe min nu endnu vådere fisse. Jeg strammer om hans pik, og stønner da han igen perfekt rammer mit g-punkt, og min krop bygger hurtigt op til en ny orgasme.

Han hvisker, at han er tæt på at komme, hvilket er lige disse ord jeg har ventet på at høre! Det sætter endnu en orgasme i gang, som jeg skriger ud, og i samme øjeblik mærker jeg ham komme med et højt brøl, og hans varme sæd sprøjter langt op i mig, imens hans hånd kramper om mit bryst, og lader nydelsen fylde vores kroppe, og efterlader os begge tilfredsstillede.

Vi bliver liggende i skeen, han lægger begge arme omkring mig, og jeg putter mig ind til ham med lukkede øjne, imens jeg nyder øjeblikket, for jeg ved, at om få minutter sidder jeg i en taxa på vej hjem, og dette vil blot være endnu et minde, og endnu et hemmeligt møde jeg aldrig vil glemme.

Læs også den erotiske novelle: En anden verden

Ved at bestille via vores links, er du med til at støtte op om magasinets skribenter og udvikling.
Reklamelinks er markeret med en *

Læs også

Hvor vil du hen?

Måske kender du til det … At livet kører derud af og senere opdager du, at du egentlig