Mød vores skribenter

Henriette_ak

Madskribent

Deler både kage, bage – og madopskrifter. Fælles er, at det er nogle opskrifter, der er nemme at gå til og som er overskuelige i en travl hverdag, også med børn på sidelinjen. 🙂

Sandra Byskov

Kreativ Skribent

Kreativ og med stor kærlighed til gør-det-selv projekter i hus og have.

Trine Kofoed

Influencer

Stifter og ejer af La Chika

Mr. D.

Sexskribent

Dominant Gentleman, som nyder at have magten i sit seksuelle liv.

Camey K

Sexskribent

I fantasien sættes ingen grænser for legen, når pen møder papir 😉

Cosita

Sexskribent

Erotiske noveller fra den pæne pige, om hendes beskidte lyst.

La Chika

Fra redaktionen

Artikler fra redaktionen 🙂

La Chika

Gæsteindlæg

Artikler fra gæster 🙂

Interesseret?

La Chika bygger på indhold fra vores fantastiske skribenter, og vi er altid på udkig efter flere personer og vinkler – Det kan være, at det er dig vi har brug for?

På vores online magasin La Chika har vi en bred vifte kategorier, og som skribent vil du ikke være låst til ét emne, selvom du formentlig har et særligt niche-område.

Vi søger seriøse henvendelser og drømmer om at være et stærkt lille hold, hvor der er stor interesse for både at skrive og for at udvikle, og så vil vi naturligvis give dig din egen bruger og hjælpe dig med alt det du føler behov for.

Som fast skribent håber vi på mindst 2 artikler om måneden, hvor hver artikel har mindst 300+ ord, og som IKKE ligger andetsteds på nettet (f.eks. din egen blog). Vi har selvfølgelig forståelse for sygdom, eksamener og andet som kan skabe fravær. Det vigtigste er at du nyder at være med.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tilbage giver vi dig og dit indhold en masse gentagen reklame her og på vores sociale platforme: Instagram, Facebook & Pinterest, samt på profilen @trine_kofoed , som er stifter og ejer af La Chika, så vi kan skabe ekstra trafik din vej og hvor du vil blive et genkendeligt navn/ansigt, alt efter egen aktivitet.