Spidskålssalat med æbler, avocado og mozzarella

Kål i alle farver er i sæson lige nu og det er sundt og godt både i salater, gryderetter og meget mere. Her får I derfor en sprød, frisk og cremet spidskålssalat med æbler, avocado og mozzarella – vendt i en smovset, smagfuld dressing og toppet med knasende salte mandler 😍

Den sprøde kål får fint modspil af de let syrlige æbler, blød avocado og cremet mozzarella – med perfekt afslutning fra de knasende salte mandler.

Dressingen er frisk og cremet og lavet af blandt andet avocado, agurk og cremefraiche 😍

Salaten er både nem og hurtig, super lækker og helt oplagt til vinterens mange gryde – og simreretter 😊

Til 4 pers skal du bruge:

1 lille spidskål
2 æbler
1 moden avocado
1 kugle mozzarella
1 håndfuld saltede mandler (kan erstattes af andre nødder, frø el. kerner)

Dressing
1 spsk limesaft (el. citronsaft)
1 moden avocado
1/4 agurk
1 håndfuld frisk persille
1 tsk dijon
1 spsk cremefraiche
salt og peber

Sådan gør du:

Start med at blende alle ingredienser til dressingen til en fin, jævn dressing – smag til med salt og peber.
Snit spidskålen fint og skær æble og avocado i tern. Vend sammen med dressingen. Anret på fad og top med mozzarella i mindre stykker og hakkede salte mandler. Servér 🤗

Læs også: Kålwraps

Læs også

Amning vs flaskebarn

Egentligt bliver jeg yderst provokeret af min egen overskrift til dette indlæg, men ikke desto mindre, så var