Vegansk speltbrød med Chiafrø

Ingredienser:

4 dl havremælk

25g gær

1 spsk agavesirup

1,5 tsk salt

100g ruggryn

20g Chiafrø

400g øko speltmel

Fremgangsmåde:

Havremælken lunes, gæren røres i og dernæst agavesirup. 

Ruggrynene samt chiafrøene tilsættes og lad det trække i 5 min. Melet og saltet tilsættes under omrøring og ælt dejen på max hastighed i 10 min. 

Dejen hældes i en form med mel, og hæver tildækket 1/2 time-1 time.

Pensles med havremælk.

Bages i en forvarmet ovn i ca. 30 min. ved 210 grader (varmluft 200 grader).

Nydes lunt med tandsmør fra naturli smørbar’ muuuums!

Velbekomme

Instagram her

Læs også

Fastelavnsboller med Sarah Bernardt creme

Klar på lidt anderledes fastelavnsboller? Prøv de her chokolade-vandbakkelser med Sarah Bernardt creme og chokoladeglasur – mums for