Vil han bare have sex?

Sådan aflæser du om han kun er ude efter sex….

Du har mødt denne her super spændende, lækre og søde fyr. I har haft sex nogle gange. I skriver meget sammen og du kan mærke hvordan du bruger mere og mere energi på ham, både over beskeder og i dit hoved. Du begynder at forestille dig hvordan det vil være at leve sammen med ham, tage på ferie sammen og hvornår han skal møde din familie. Jeres tekst beskeder bliver mere og mere erotiske og du kan mærke at hver gang i skriver sammen begynder han at henlede til sex. Du er ikke kun interesseret i sex og kan mærke hvordan det begynder at sætte små tanker i dit hoved…

Mon han kun er interesseret i sex…?

Alle mænd tænker på sex – og hvis han er interesseret i dig har han allerede tænkt tanken 20 gange i sit hoved hvordan mon det er at have sex med dig forskellige steder og på forskellige måder. Sådan er mænd det er der ikke noget galt i! – vi kvinder skal bare vide at det er sådan det hænger sammen – vi kvinder tænker jo også meget på sex, den svære del er bare hvis han kun er interesseret i sex og du gerne vil have et forhold. Så derfor har jeg lavet denne lille tjekliste som du kan bruge som fundament til at tænke nogle tanker omkring din flirt.

 1. Han omgiver sig meget med forskellige kvinder og kvinder fylder meget i hans liv.
 2. Han skriver ikke i løbet af dagen og hvis han endelig gør har det ofte sexede undertoner. Til gengæld skriver han meget omkring kl 21.00 og spørg om i skal ses. Dvs. han har ikke planlagt at bruge mere tid på dig end højst nødvendigt – og når det lige passer i hans kalender at se dig, på hans primisser hører du fra ham.
 3. Han invitere dig ikke ud på dates, hjem til sin familie eller introducerer dig for hans venner. Han holder dig lidt “hemmelig” for sin omgangskreds.
 4. Når i ses går han direkte efter sex – ikke så meget small talk og efter akten putter han sig ikke ind til dig eller holder om dig. – Du mærker han ligeså langsomt trækker sig.
 5. Hvis han sover hos dig smutter han inden morgenmaden og i kommer højst sandsynligt aldrig til at dele mere end kroppe og safter sammen, ingen kaffe, smoothies eller croissanter.
 6. Når du taler om fremtiden mærker du hvordan han undgår emnet. Du hører ham ikke tale om at i skal på ferie, eller han gerne vil lave forskellige aktiviteter med dig i fremtiden.
 7. Når du tænker på de ting i har oplevet sammen, har i aldrig været i biografien, på restaurantbesøg, på ferie, weekendophold eller andet kommer du til at indse at i faktisk kun har brugt det meste tid i sengen… det er så meget et tell tell sign
 8. Alle jeres samtaler handler primært om sex
 9. Han taler hele tiden om hvor lækker du er, hvor sexet din krop er, hvor meget han tænder på dig og hvor fantastisk han syntes din fisse er. Det hele handler om dit udseende og ikke din personlighed.
 10. Når i har været sammen skal han pludselig noget … han har vildt travlt og enten skal han afsted ellers må du gå ud af hans bolig og han sørger for at du ikke glemmer dine smykker – så du ikke har en undskyldning for at komme tilbage.
 11. Han kontakter dig især når han er fuld. Han fortæller dig hvor meget han savner din krop og dig og om i ikke skal ses. Bid mærke i at det ikke er kærlighed og at man ikke altid skal høre sandheden fra fulde folk og små børn. – det er kun for at få sex
 12. Typisk tegn på at det kun er sex er også “hvad ved du egentligt om din date”? Hvor meget har i delt om jeres liv.

Ok you get it…? Then what..?

 • Et eller andet sted kan du jo ikke forstå hvad der sker for han er jo super sød, charmerende og bekræfter dig og din krop. I ses jo 2 gange om ugen og har fantastisk sex – hvorfor er det egentligt ikke et forhold..? og hvad er der galt med det..? Jeg vil skynde mig at sige at der jo absolut intet er galt med det, du skal bare vide at hvis du søger kærligheden, dybden og parforholdet får du det højst sandsynligt ikke med ham her.

Hvis du ikke er interesseret i et sex forhold er du nød til at se på din egene signaler. I denne dating verden anno 2019 ligger der utroligt hurtigt sex i luften og hvis du ikke kun er interesseret i det er du nød til at signalere anderledes før du ender i “just sex trap” – for den fælde er seriøst svær at bryde ud af med en mand. Så derfor se på dine egne signaler.

 • Hvad svarer du når hans første sms har en sexet undertone?
 • Hvad vælger du når han gentagende gange invitere dig ud klokken 21?
 • Hvad tager du på af tøj når i ses
 • Hvor hurtigt går du i seng med ham
 • Deler du dine fremtidsplaner med ham
 • Deler du din fortid med ham
 • Deler du dine tanker og viser ham hvem du er som person
 • Deler du din passion med ham
 • Invitere du ham ud på restaurant, biografen eller andet som ikke er hjemme i sengen
 • Hvad skriver du til ham for at få hans opmærksomhed
 • Hvad taler du/i om
 • Hvilke undertoner ligger der når i mødes
 • Fortæller du ham at du søger et forhold eller tør du ikke?
 • Tør du konfrontere ham når du mærker at han er meget fokuseret på sex ?
 • Hvilke billeder sender du til ham
 • Hvordan reagere du på dic pics
 • Spiser du brødkrummer eller vil du ikke nøjes ?

Jeg håber dette blog indlæg har gjort dig klogere på din date og hans intentioner med dig. Husk på at der intet galt er i at have et forhold baseret på sex men begge skal bare være indforstået med det.

Mit råd til dig kære læser: Lyt til din intuition og lad være med at sælg din sjæl til djævlen. Gå ikke imod din egen overbevisning og følg dine fornemmelser det er som regel din intuition der forsøger at fortælle dig noget. Vær stærk, modig og turde at sige fra og til husk du er den vigtigeste i dit liv. Elsk dig selv højest, mænd kommer og går men du kære kvinde vil altid skulle være i rum med dig selv.

Næste blogindlæg: Sådan får du ham til at committe!

Læs også

12 ideer til Valentinesday

Valentinesday kan som bekendt skille vandene. Nogle elsker dagen og tager imod blomster, balloner og chokolade med åbne

Lynhurtig pita-pizza

Det behøver faktisk ikk tage mere end 15 minutter at trylle en super lækker og nem minipizza frem.